Printscreen
Dragan Stojkovic Bosanac

Takmičarski šou program “Zvezde Granda” sa novim članom žirija Cecom Ražnatović, počinje da bude sve zanimljiviji iz nedelje u nedelju.

Tako je prvu emisiju u novoj sezoni obeležilo Cecino priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, dok će novu epizodu definitivno obeležiti provokacije Dragana Stojkovića Bosanca na Cecin račun.

Kako se može zaključiti iz najave emisije, Bosanac je potkačio novu članicu žirija, dok je takmičarka pevala njenu pesmu, što se njemu, očigledno, nije svidelo.

– Meni je cura okej, naročito prva pesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpeva – počeo je sa provokacijama Bosanac.

– E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se peva – uzvratila mu je iznervirana Ceca.Sukob između njih dvoje nastavio se i tokom emisije, kada je Stojković Ražnatovićevu nazvao popularnom pevačicom, a Mariju Šerifović pevačinom.

– A šta je Marija ako nije pevačica? Vanzemaljac? – upitala je Ceca.

– Ona nije pevač, ona je pevačina! – izričit je bio Bosanac.

– Profesija je ista, nećemo se vređati sad ovde – uzvratila je pevačica, dok je Marija sve vreme ćutala i smeškala se, ne upuštajući se u diskusiju.

– Nismo isti, ne, ne – nastavio je Dragan.

– A Ceca nije pevačina, a? – umešao se i Mili.

– Ceca je popularan pevač, ali bi se i to dalo diskutovati – zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Kako se cela ova drama završila, tek ćemo videti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime