Printscreen
Dragan Stojković Bosanac

Dragan Stojković Bosanac je zahvaljujući harmonikaškoj karijeri, ali i angažmanu u žiriju “Zvezda Granda” imao priliku da svedoči uspesima mnogim pevačima mlađe generacije.

On smatra da pevački talenat nije presudan kada je reč o uspehu, već i da se popularnost koje su im “Zvezde Granda” dale pametno iskoristi.

– Popularnost iz takmičenja mislim da je najbolje iskoristila Milica Pavlović, koja je uvek aktuelna, a pevački su najbolji Darko Lazić i Mirza Selimović – rekao Dragan svojevremeno za Grand.

S druge strane, jedna pevačica ga je istinski razočarala, a reč je o Biljani Sulimanović u koju je Bosanac polagao velike nade.

– Bezgranično je talentovana i lepa. Trebalo bi sa njom više da se radi kako bi od nje napravili pevačku, kvalitetnu i atraktivnu zvezdu – rekao je on i priznao da ga je razočarala jer je zanemarila karijeru.

Podsetimo, Bosanac važi za jednog od najstrožijih kritičara u “Zvezdama Granda”, a za njega nema duplih standarda, pa je jednako oštar i prema svojoj naslednici Aleksandri Stojković Džidži.

– Danas nema mecena, nemamo ni izdavača, ona ili on mora da plati sve. A najbolji zvuk se dobija sa muzičarima, a ne programiranjem. Današnji snimci kada se slušaju, počev od moje Džidže pa nadalje, to se samo dere, nema dinamike, nema svirke. Amerikanci to drugačije rade, oni prvo naprave demo snimke, pa čuju pesmu, a onda snimaju glas u Los Anđelesu, pa bas u Čikagu, u Njujorku violine gude, pa sve onda sastave i tako se dobije kvalitet – objasnio je on.

1 COMMENT

  1. После свих трагедија, срећан Српски народ кад има културу и Српску цркву, која нас право из Звезда Гранда шаље у царство небеско.
    Има Србин што нико не имаде.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here