Bosancima se ne sviđa izbor za Evroviziju

0

Bosanac koji već 15 godina živi u Srbiji i koji je postao poznat učestvovanjem u šou programu "Operacija trijumf“ je za 42 odsto posetilaca sajta (njih 1.391) loš izbor.

 

Nešto manji broj, 1.166 (36 odsto), smatra da je Brajić odličan izbor, dok se 22 odsto anketiranih odnosno 718 posetilaca izjasnilo da uopšte ne prati ovu manifestaciju.

 

U nedavnom razgovoru za Sarajevo-x.com, Brajić je izjavio da zbog ratnih dejstava on nije bio u mogućnosti da pohađa muzičku školu, no kasnije je sam sticao znanje, odlazeći na privatne časove.

 

"Što se tiče muzike ja sam totalno neuk. Ali sam išao na privatne časove, jer u suštini nije me interesovalo kako ću doći do znanja bilo mi je samo bitno da to znanje usvojim", kazao je Vukašin za ovej bosanski sajt.

 

Iako su mnogi dovodili u pitanje njegov patriotizam prema BiH, on je izjavio da je srećan što je upravo on izabran da predstavlja BiH na Eurosongu, i da će se potruditi da osigura što bolji plasman na takmičenju najbolje pesme Evrope.

 

Vukašin već naredne nedelje dolazi u Sarajevo kako bi počeo s pripremama za takmičenje, a njegovo izvođenje pesme "Munja i grom", premijerno će biti predstavljeno 7. marta 2010. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here