Vesti
Bobi Despotovski sa Danijelom i Davidom Micevskim

Sjajne vesti ponovo stižu iz Dajanele, predgrađa Perta koje je dom Belim orlovima, ponosu srpske zajednice Zapadne Australije.

Ambiciozna uprava i tehnički direktor kluba Slobodan Bobi Despotovski nastavljaju da stvaraju čvrste temelje za buduće uspehe Orlova, kojima je prošle godine za malo izmakla šampionska titula u Drugoj državnoj ligi i plasman u viši rang.
Posle angažovanja sedmorice igrača s pedigreom i dovođenja trenera Stjuarta Mozesa, protekle nedelje u Dajaneli je potpisano partnerstvo sa mladim fudbalskim stručnjacima Danijelom i Davidom Micevski. Njih dvojica će biti uključeni u vođenje i razvoj juniorske škole Belih orlova, koju Despotovski i uprava vide kao bazu budućih uspeha i napretka kluba.
Braća Micevski imaju fudbalsko ime u Zapadnoj Australiji, gde su igrali za niz klubova u Premijer ligi, a David je tri godine proveo i kao prvotimac Pert Glorija (2005-2008), u kojem je odličnim igrama zaslužio i dres olimpijske reprezentacije Australije.
Danijel i David će pored angažovanja u omladinskoj školi voditi i svoju fudbalsku akademiju “DM”, kroz koju će takođe doprinositi mladim i talentovanim fudbalerima Dajanele da dosegnu svoj puni potencijal.
Klub takođe obaveštava sve roditelje da je rok za registraciju dece u mlađim selekcijama do 31. januara, a dobrodošli su svi dečaci od 6 do 16 godina.
“Naš klub ima ambiciju da postane član Premijer lige Zapadne Australije i juniorski pogon biće integralni deo u ostvarenju tog cilja. Mi smo klub koji ne pravi razlike i zato nam se pridružite sa vašim porodicama i prijateljima i bzudimo svi u istm timu,” navodi se u pozivu Belih orlova.

Stigao i Konor Meki

Bobi Despotovski se pobrinuo da dovede još jedno pojačanje za prvi tim Belih orlova. U jato srpskog kluba sleteo je Konor Meki, fudbaler sa iskustvom igranja u Premijer ligi Zapadne Australije. Meki je proteklih sezona nosio dresove ECU Džundaljupa i Bejsvoter sitija i svakako će predstavljati značajno pojačanje za tim Dajanele.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here