Bregina poskočica osvaja Evropu

0

Prvi nastup imao je u Sarajevu gde je bio specijalni gost prilikom predstavljanja bosanskog predstavnika Vukašina Brajića, koji će se u Oslu takmičiti sa numerom "Munja i grom". Za Milanom je vladalo veliko medijsko interesovanje i tokom kratkotrajnog boravka u ovom gradu dao je više od 30 intervjua.

 

Saveti od Brene

"Najveća podrška, pored moje porodice, bila mi je Lepa Brena koja mi je dala nekoliko korisnih saveta kako da "pobedim" tremu. Rekla mi je da verujem u svoju energiju, da budem svoj i to što jesam. Izgleda da je upalilo", rekao je Milan i, dodao, da neće menjati imidž, a da će se u Oslu biti takav kakav jeste.

Ako je suditi po brojnim komentarima na zvaničnom evrovizijskom sajtu, srpski predstavnik "preti" da pomrsi mnoge račune.

 

Ljubitelji najvećeg evropskog muzičkog takmičenja uglavnom hvale našu pesmu i poručuju da "Srbija nema razloga za brigu."

 

Ljudi iz cele Evrope pišu, da iako ne razumeju reči pesme "Ovo je Balkan", dopada im se muzika koja je "zarazna" i tera vas na igru.

I muzički stručnjaci u Srbiji ocenjuju da "Bregina poskočica", kako su nazvali pesmu, ima velike šanse da osvoji Evropu. Goran Bregović, kompozitor pesme "Ovo je Balkan" uveren je da ćemo se plasirati u finale takmičenja u Oslu. On poručuje da pesmu neće menjati, pa će je evropska publika čuti onako kako je i predstavljena 13. marta.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here