Live production
Van Gogh

Najveća gurmanska manifestacija u regionu, leskovačka “Roštiljijada”, uz tradicionalne specijalitete od mesa i zabavni program, počinje 26. avgusta i traje do 1. septembra. Za šest večeri, na leskovačkoj Širokoj čaršiji nastupiće Lepa Brena, Van Gog, Riblja čorba, Crvena jabuka, Aco Pejović, Haris Džinović i Severina.

Organizatori očekuju pola miliona posetilaca, ne samo iz Srbije, već iz čitavog regiona.
Lepa Brena
Lepa Brena očekuje da će sa svojim kolegama napraviti druženje i koncerte za pamćenje.
– Radimo sa ozbiljnim profesionalcima iz Leskovca i svima onima koji dobro rade svoj posao. Biće mi velika čast i zadovoljstvo da pevam i da se zabavljam i verujem da će u Leskovac doći brojni gosti iz susedenih zemalja i da će poseta biti rekordna. Grad Leskovac je pokazao da je dobar domaćin i da je postao veliki i ozbiljan turistički grad – rekla je Lepa Brena.
Frontmen grupe Van Gog Zvonimir Đukić Đule naglasio je da Leskovac ima posebnost kojom odiše, a to je jedan prirodni odnos i prirodno ponašanje prema ljudima koji dođu sa strane.
– Velika nam je čast i zadovoljstvo da ćemo se družiti i ove godine na jubilarnoj 30. Roštiljijadi. Domaćini uvek ljubazni i hvala im na tome. Novi Sad se upisao sa Egzitom, Beograd sa Bir festom, ko velikim festivalom, Leskovac je stavio svoju zastavicu evropske posebnosti na mapu naše zemlje. Biće to zapaljiva set lista Van Goga. Temperamentna publika kao i uvek, sigurno neće ostati ravnodušna. Van Gog vas čeka u Leskovcu 28.08. – rekao je Đule.
Na Roštiljijadi će nastupiti i Aco Pejović, Crvena jabuka, kao i hrvatska pevačica Severina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here