MN Press
Lepa Brena i Boba Živojinović

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića traje više od tri decenije. Iako oboje potiču iz javnog sveta i susretali su se sa brojnim preprekama, njihova ljubav je odolevala svemu. Pevačica se prisetila trenutka kada je upoznala Bobu i, kako kaže, borila se sa predrasudama i glasinama koje je čula o njemu.

– Osećam se svetski jer mogu da odem bilo gde na svetu bez ičije dozvole i nigde mi nije zabranjeno da radim i uživam. Važno je da imate i partnera u svemu tome. Sami znate koliko danas ima ljudi na planeti i bez obzira što se drže za ruke, slikaju na Instagramu kako je njena glava na njegovom ramenu i imaju osmeh, energija među njima pokazuje da li se vole i poštuju. Boba i ja smo kompatibilni bez obzira što se ne držimo za ručice i ne ljubimo tako u javnosti.

Imala je, kako kaže, veliku želju da ga upozna, i skupila je hrabrost da stane pored njega i prva mu priđe.

– Bobu sam sasvim slučajno videla na naslovnoj strani TV dodatka, bio mi je slobodan dan i mogla sam da prelistam novine što nije bio slučaj jer sam imala po dva koncerta dnevno. Drug mi kaže to je naš najbolji sportista, a ja odvratim: “Ju, što je sladak, baš bih volela da ga upoznam” i valjda je kosmos čuo, zato pazite šta govorite – ispričala je Brena, ističući da je Bata Živojinović zapravo zaslužan jer su se njih dvoje upoznali:

– Na premijeri u Domu Sindikata bili smo u bekstejdžu i meni Bata Živojinović kaže: “Šta stojiš ovde, idi tamo, došao Boba Živojinović”. Ja ga se setim sa naslovne i kažem ako je to taj idem ja. I probijem se kroz masu da stignem do njega, on stoji u nekom bež mantilu naslonio se na vrata i ja kažem: “Pa dobro, gde si ti do sad?”. On se tu nasmejao kaže: “Pa tu sam”. Dogovorili smo se da se vidimo bez nekih pretencioznih iščekivanja, ali mi je on istog trenutka bio sladak i dopao mi se. Priče koje sam čula o njemu bile su kontradiktorne sa onim šta ja mislim o njemu, ali sam svojoj intuiciji verovala. Govorili su: “On putuje po svetu pa menja svetske ribe” – priča Brena i nastavlja:

– To me nije zanimalo, odlučila sam da se družimo pa ćemo da vidimo da li treba da ga se plašim. To se zaista razvilo u neku predivnu ljubav i nikada se nisam pokajala. Imamo jako dobru energiju, možda nismo mnogo zajedno, ali smo kvalitetno zajedno. Kod Bobe mi se svidela ta njegova životnost i za svaki moj problem mi je otvarao vrata i davao mi snagu da idem dalje. Želela sam da imam snažnog i jakog muškaraca pored sebe da bih se ponekada osećala slabo, da mogu da plačem, tražim savet, da me uteši i zagrljajem kaže: “Biće sve u redu, rešićemo nemoj da brineš” – kazala je Brena, koja je živela u kući gde su sve muškarci, Boba i sinovi.

– Gledala sam da balansiram između pune kuće testosterona. Čim nema da me zove Beki već Fahreta, onda znam dokle smo stigli – kroz smeh kaže pevačica i dodaje:

– Onda se ja malo naljutim kao nešto, ali sam uvek bila stabilna, mama mi je formirala taj karakter i često se setim svih saveta koje mi je dala, iako mi nekada nije bilo prijatno da slušam to što je pričala.

3 COMMENTS

  1. Ma tačno
    Ko je bre ta osoba
    Otkad se ona pojavila sa njenim prostaklucima a nastavili oni nepismeni prostaci ovo društvo je otišlo u nepovrat
    Resetujmo se, odbacimo kič i vratimo bagru u zapećak gde im je mesto

  2. Ona tom čoveku rasturila brak u to vreme, još kaže Moj si il ničiji. Bezkurpulozno
    Nije ona ništa neobavezno radila, priče njene za laku noć!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here