Youtube/Grand Magazin Tv Grand
Ruška Jakić

Ruška Jakić (81) gostovala je u jutarnjem programu televizije Pink, gde je bez dlake na jeziku iznela svoj stav na temu Severine Kojić (47) i oduzimanja starateljstva nad sinom Aleksandrom (7,5).

Kako Ruška kaže, smatra da je pevačica prekršila određena pravila, te da joj je upravo zbog toga “oduzeto” dete.

– Upoznata sam sa njenim slučajem iz novina. Ne dao Bog da se to dogodilo u Beogradu. Hrvatska se ponaša po zakonu, a ja ne znam zbog čega je doneta ta odluka. Verovatno je ona prekršila neka pravila. Ja sam majka, a jedino što hoću da kažem, je da bi se stvorilo dete, potrebni su mama i tata. Ja sam srećno tri puta razvedena, imam divnu ćerku i nikada ništa ružno nisam rekla protiv njenog oca – kaže Ruška.

Milan ispoštovao odluku suda

Gepostet von Telegraf JetSet am Samstag, 30. November 2019

– Najžalije mi je tog deteta, što će to dete kad tada snositi ogromne posledice. Već ih nosi. Anu sam upoznala sa ocem kada je imala 15 godina, ja sam mu zakucala na vrata, a razveli smo se kada je imala 2 meseca. Baš me briga za Severinu, govorim samo o detetu. Cela estrada je na njenoj strani. Ako je već odlučila da bude majka, šta će to dete kada vidi njen porno film? – zapitala se Jakićeva.

Detalji presude

Gepostet von Telegraf JetSet am Sonntag, 1. Dezember 2019

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here