Brisel ponovo slavi Aleksandra Mitrovića!

0

Aleksandar Mitrović
 

Brisel ponovo slavi Aleksandra Mitrovića, koji je u 78. minutu doneo trijumf svom Anderlehtu protiv Standarda i omogućio Brižu da ostane na čelu tabele posle šestog kola plej-ofa Pro lige – 2:1 (0:1).

Ovaj trijumf je svakako i od velike važnosti za ekipu Besnika Hasija, jer se u potpunosti vratila u borbu za šampionsku titulu i za vodećim timom zaostaje samo tri boda. Domaći su do bodova stigli nakon velikog preokreta u drugom poluvremenu. Standard je poveo u 28. minutu autogolom nesrećnog Mbembe, ali se štoper domaćih iskupio publici na Konstant Vander Štoku već u 52. minutu, kada je savladao Kavašimu i potpuno vratio svoj tim u igru.

 

Mitrović je par minuta pre pobedonosnog gola dobro protresao prečku gostiju iz Liježa, a onda i na asistenciju Vanden Borea doneo veliku radost domaćim navičima. Anderleht će već u narednom kolu u Brižu pokušati da dostigne vodeći Briž, Standard na svom terenu dočekuje neugodni Zulte Varegem s namerom da prekine niz od čak pet mečeva bez pobede u plej-ofu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here