Printscreen: Youtube

Pedesetsedmogodišnji otac četvoro dece postao je šesta osoba koja je osvojila maksimalni iznos u “Milioneru” u 22-godišnjoj istoriji kviza u Velikoj Britaniji.

Donald Fir na svom putu do miliona u popularnom kvizu potrošio je samo džoker pola-pola. -Kao da sedim uz internet – komentarisao je Klarkson njegov nastup tokom kojeg je ekspresno odgovarao na pitanja, uz koncizna obrazloženja odgovora.

Gimnazijski profesor kaže kako je odgovor na poslednje pitanje znao pre nego je video ponuđene. “Jako je lagan kviz ako znate odgovore”, našalio se. Biste li vi znali odgovor na njegovo pitanje za milion funti?

Pitanje glasi: Koji gusar je 1718. godine umro kod obale današnje Severne Karoline?

Profesor istorije i politike nadmašio je tako brata Davytha, profesora geografije koji je lani na istom kvizu osvojio 500 hiljada funti.

Donald iz Telforda otkrio je kako je nakon osvajanja miliona (emisija se ne prikazuje uživo) već dao otkaz, ali ne planira da živi rastrošno. Kaže kako ga je neko pitao hoće li kupiti Aston Martina, a on se našalio da ne bi mogao ni stati u njega.

Donald, koji je oženjen medicinskom sestrom Debs (57), kaže kako nije u iskušenju ni da putuje zbog pandemije. Kaže kako će priuštiti sebi kampera, što je već planirao za nekoliko godina. “Sad ćemo uzeti novi – nema šanse da smo to mogli da priuštimo ranije”, rekao je.

Fir kaže kako 70% dobitka namerava da da svojoj porodici. Mnogi od njih su u vreme pandemije imali problema s prihodima, a on je srećan što sada može da im pomogne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here