EPA/Peter Powell
Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, mogao bi da se vrati u Real Madrid, preneo je britanski „Miror“.

Ronaldo se susreće sa neizvenošću u Mančesteru zbog dolaska Erika Ten Haga koji, prema mnogim spekulacijama, nije oduševljen potencijalnom saradnjom sa Portugalcem.

Britanski „Miror“ lansirao je „bombu“ navodeći da je Real Madrid zainteresovan da vrati najboljeg strelca u istoriji kluba.

Kristijano iza sebe ima golgeterski odličnu sezonu, postigao je 23 golova, od čega 17 u Premijer ligi i pokazao je da i dalje može da isporučuje kada je najvažnije.

„Njegovi nastupi u Engleskoj izazvali su pometnju na Bernabeu, te uticajni ključnim ljudi u klubu žele da se Ronaldo vrati znajući da će doneti garantovane golove u La Ligi“, navodi „Miror“.

Ronaldo se u avgustu prošle godine vratio na Old Traford nakon tri sezone u Juventusu, a kako stvari stoje mogao bi ponovo da se seli, ovoga puta u Madrid.

Očekuje se da će Erik Ten Hag krenuti u reizgradnju ekipe, a to je teško raditi kada vam je 37-godišnjak najbolji fudbaler u ekipi.

Iz ove perspektive povratak u Real Madrid deluje kao nerealna opcija, pogotovo zbog načina na koji igra Karim Benzema, ali sve je moguće u fudbalu, to nam je uostalom pokazao letnji prelazni rok 2021. godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here