Brizbejn: Ana u finalu!

0

Beta/AP/
Sjajan početak godine: Ana Ivanović
 

Meč je trajao sat vremena i 54 minuta, a naša lepotica  u borbi za titulu igraće protiv bolje iz duela Marije Šarapove i Jelene Svitoline.

Kao i u većem delu turnira, Ana je uzdrmano i prilično nervozno ušla u meč, što je američka igračica iskoristila već na startu oduzevši joj servis. Gem za gem igralo se do 5:4, kada je Lepčenko servirala za set. Izgleda je nešto trebalo da upali lampicu Ivanovićevoj kako bi zaigrala bolje… Svesna da gubitak gema na servis rivalke donosi i gubitak seta zaigrala je žustro, stigla do dve brejk šanse, a iskoristila je drugu za 5:5. 

Ponovo je stala Ana, izgubila servis, ali već u narednom ri-brejkovala Amerikanku, pa je meč ušao u taj-brejk u kome je Ivanovićeva bila ubedljiva – 7:2.

Drugi set srpska teniserka odigrala je odlično… Do jednog trenutka. Srećom, greške u momentima kada je trebalo da prelomi meč nisu je skupo koštale. Povela je sedma igračica na svetu 5:1, ali nizom loših poteza delimično "prosula" sve učinjeno do tada. Stigla je Varvara do 5:4, bila spremna zan veliki preokret, ali je srećom Ana Ivanović ostala pribrana i privela meč u svoju korist (6:4).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here