Tanjug
Ana Brnabić

Premijerka Srbije Ana Brnabić ocenila je svoj rad kao premijera i rad njenog kabineta sa vrlo dobar – četiri, najboljeg ministra sa četiri plus, a najlošijeg sa dvojkom.

I najbolji i najlošiji ministar su, izjavila je premijerka Srbije, muškarci, ali nije želela da otkriva njihova imena.

Brnabićeva je sinoć rekla da zna da joj niko neće verovati, ali da ne razmišlja o tome šta će raditi nakon okončanja mandata. Ako, kaže, ne bude u vladi vratiće se u privatni sektor, ali će nastaviti da podržava predsednika Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

– Šta god da se desi, ne verujem da ću ići u inostranstvo za ambasadora, svakako ne u ovom trenutku – rekla je Brnabićeva.

Ona je napomenula da je u njenom mandatu na mestu premijera održana 261 sednica, prenosi Tanjug. Zadovoljna je većinom stvari urađenim u njenom mandatu kao što su elektronska uprava, izgradnja puteva, to što je Srbija postala svetski lider u privlačenju stranih investicija…

Kaže i da se najviše obradovala kada su podaci pokazali da je nezaposlenost pala u Srbiji na 9,7 odsto.

Kao najgori trenutak izdvojila je onaj kada je Srbija došla na “sivu listu” FATF-e, kao tela za borbu protiv pranja novca i terorizma, a njena vlada, podsetila je, nije izgurala ni Zakon o ravnopravnosti polova, pa otuda i ocena za rad vlade i njen – četiri.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here