EPA/HAYOUNG JEON
Ana Brnabić

U Srbiju je u prošloj godini ušlo tri i po milijarde evra direktnih stranih investicija, rekla je danas premijerka Ana Brnabić i istakla da je tome najviše doprineo predsednik Aleksandar Vučić.

– Najvažnija pomoć Vladi Srbije u dovođenju stranih investitora i otvaranju novih radnih mesta bila je upravo od predsednika Republike jer je on svojim kredibilitetom i poštovanjem koje uživa u celom svetu svaki put pozivao strane partnere da investiraju u Srbiji – rekla je Brnabić u Somboru gde se u okviru kampanje “Budućnost Srbije” obratila građanima.

Premijerka je navela i da je od 2012. otvoreno 700,000 radnih mesta, te pomenula da se danas navršava tačno dve godine kako je došla na čelo Vlade.

– Dve godine od kad imama najveću čast na svetu da radim za svoju državu Srbiju i svoj narod. Dala sam sve od sebe i nastaviću da dajem sve od sebe – poručila je.

Navela je da je na toj poziciji, pre svega, zahvaljujući bezgraničnom i ogromnom poverenju koje joj je pružio predsednik Vučić.

Na tome je, kako je rekla, zahvalna i njemu i građanima koji su verovali da tim nakon Aleksandra Vučića koji je “bio najbolji predsednik Vlade decenijama unazad u Srbiji” može da nastavi da nadograđuje sve ono što je on uradio.

1 COMMENT

  1. Imali i jedan ministar pa i presednik/presednica vlade da ne pomene presednika?Ja mislim da bi srbija napredovala kada bi nas presednik uzeo stvar u svoje ruke i raspustijo vladu jer koliko mogu primetiti i nepotrebnaje..On i onako sve sam radi pa sto bi mi uopste placali te neradnjike,jer njihov je posao samo njega da hvale..A raspustanjem vlade mnogo novca bi ostalo u Vucicev budzet opsss izvinjavam se drzavnji budzet..

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here