Printscreen/RTS
Miroslav Mika Aleksić

Istraga protiv učitelja glume Miroslava Mike Aleksića vodi se u slučaju deset žrtava, umesto incijalnih pet koliko ga je prijavilo.

Iako je Miku Aleksića u prvom trenutku policiji prijavilo pet žrtava koje su ga optužile da ih je seksualno zlostavljao, nakon javnog poziva policije da se jave devojke koje imaju saznanja o njegovim zlodelima ili su i same žrtve, javilo se još pet žrtava i policija i tužilaštvo su i u tim slučajevima pokrenuli istragu, piše “Blic”.

“Devojke su se javljale i policija je od njih uzimala iskaz u vidu službene beleške. Nakon što su opisivale kroz šta su prolazile na časovima glume, na osnovu opisa seksualnog zlostavljanja konsultovan je postupajući tužilac. Žrtve koje su seksualno zlostavljane pre nekoliko godina saslušane su u svojstvu svedoka, jer je zbog protoka vremena utvrđeno da je u njihovim slučajevima stupila zastarelost”, kaže izvor lista dobro upoznat sa slučajem.

Pored 10 devojaka koje su u krivičnoj prijavi označene kao žrtve Aleksićevog seksualnog zlostavljanja, u Tužilaštvu će u svojstvu svedoka biti saslušano još najmanje šest devojaka.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here