EPA/Jason Szenes

Glumica Bruk Šilds koja se proslavila filmom “Plava laguna” pozirala je u kupaćem kostimu i pokazala da u 56. godini ima telo na kojem joj zavide duplo mlađe.

Rekla je kako je ranije nosila jednodelne kupaće kostime koji što više pokrivaju, dok joj njene kćerke nisu rekle da je to smešno jer njeno vreme još uvek nije prošlo.

Priznala je da joj je trebalo hrabrosti i samopouzdanja da pokaže telo u kupaćem kostimu nakon što je prešla 50. godinu života.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Working on something special with my friend @helenachristensen ? You are incredible. Stay tuned – exciting things to share soon.

Објава коју дели Brooke Shields (@brookeshields) дана 17. Сеп 2020. у 10:03 PDT

– Žene u pedesetima nisu za baciti. Shvatila sam to zahvaljujući svojim kćerkama. Ako ste u tim godinama, posebno ako ste glumica, to je kao da ste imali svoju karijeru pa se možete opustiti, no ja mislim da tek počinjem – kazala je Bruk.

Dodaje kako tokom odrastanja nije razmišljala o svom telu. Tokom manekenske karijere krasila je brojne naslovnice i tada joj je bilo važno da joj je lice savršeno, a telo je bilo u drugom planu. Međutim, sada je zavolela svoju figuru i ne ustručava se da je pokaže na društvenim mrežama.

– Nikad nisam bila mršava. Uvek sam bila sportski tip, što znači da se ne uklapate u veličine uzorka. Svaki dan ovo leto sam vežbala. Nekako sam zaradila svoje samopouzdanje – kazala je Bruk.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here