Dunav osiguranje a.d.o.

Mnogi od nas već duže vreme planiraju svoj godišnji odmor na nekoj od egzotičnih plaža, ali stvari nisu uvek onakve kakve planiramo.

Vanredna situacija sa epidemijom Covida-19, svidelo se to nekome ili ne, postaje naša svakodnevica. Neke zemlje, kao što je na primer Grčka, zbog trenutne situacije zatvorile su granice za srpske državljane. Verujemo da će ova pošast koja nas je sve zadesila vrlo brzo iščeznuti, kao i da ćemo moći slobodno da putujemo na sve željene destinacije. Do tada, neko od naših sledećih putovanja možemo planirati u Srbiji, ili se, na primer, fokusirati na prelepe plaže Turske.

Ukoliko letovanje planirate u Turskoj ili na nekoj drugoj evropskoj destinaciji, prikladnoj po vašem izboru, Kompanija “Dunav osiguranje” vam, kao odgovoran i savestan prijatelj, uz vaše putno zdravstveno osiguranje nudi i dodatno osiguranje za Covid-19.

Šta obuhvata dodatno osiguranje za Covid-19?

– troškove neophodnih medicinskih pregleda ovlašćenog lekara i troškove testiranja u slučaju ispoljavanja simptoma infekcije radi hitne medicinske pomoći i dijagnoze infekcije Covidom-19;

– troškove nabavke lekova u vanbolničkom lečenju za slučaj potvrđene infekcije;

– troškove bolničkog lečenja u skladu sa Uslovima;

– troškove repatrijacije do 5.000 evra u skladu sa Uslovima.

Šta ne obuhvata dodatno osiguranje za Covid-19?

– preventivno testiranje na Covid-19;

– troškove boravka u karantinskoj izolaciji.

Dodatno osiguranje za Covid-19 može se ugovoriti uz uslov da se putovanje završava zaključno sa 30.9.2020.

Sigurni smo da su sada mnogi od Vas pomislili da nije “fer” što ne možete da otputujete na svoje željene destinacije. Svi smo zaslužili dugo planirani i očekivani odmor, ali neke stvari ipak ne možemo da predupredimo. Planirati je uvek dobar iskorak za vašu budućnost. Planirati znači snevati, razmišljati o lepšoj budućnosti, raditi na sebi. Ali naši putevi ne moraju uvek nužno biti deo našeg plana. Bitno je da su to naši putevi, i da se sa njih vratimo s novim iskustvima, što lepšim uspomenama i, ono što je najbitnije, da se vratimo živi i zdravi.

Budimo odgovorni, kako za sebe tako i za sve nas! Ovog leta, spakujte “odgovorno” svoj kofer! Neka se u njemu nađe i odeljak za osiguranje za Covid 19. To je naša i vaša odgovornost za bezbrižno letovanje i siguran povratak u svoju zemlju.

Korona nas jeste iznenadila, ali ne i pobedila!

Prijatelj ostaje prijatelj!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime