pixabay.com
Budva

Uprkos tome što odmor u Budvi nije bio jeftiniji u proteklih deceniju i po, gostiju je desetak puta manje nego lani, na plažama praktično nema gužvi ni vikendom, ima dovoljno parking mesta, pa svi koji odmaraju kažu da je to pravi doživljaj.

Ovogodišnja parola budvanskih hotelijera mogla da glasi: Borba za svakoga gosta, praćena nezapamćeno niskim cenama, kako bi se spasilo šta se spasiti može, pišu Vijesti.

Napuniti gotovo 17 hiljada ležajeva u 129 hotela na Budvanskoj rivijeri, veliki je izazov. Promotivne akcije praktično su preplavile društvene mreže, s ciljem da se animira što više turista.

Direktorka marketinga HG “Budvanska rivijera” Sanela Kahrović kaže da je naziv ovogodišnje kampanje – “Odmor koji ste zaslužili“:

“I u ovoj specifičnoj sezoni ponudili smo modele turističkih aranžmana za koje vlada veliko interesovanje prvenstveno domaćeg tržišta. U okviru ove kampanje obezbeđene su specijalne cene koje su i do 35 odsto niže od standardnih za ovaj period, dok je boravak za decu do 10 godina besplatan.”

Ishod sezone niko ne može da prognozira, jer se iz dana u dan usled razbuktale pandemije, pogotovo u državama regiona, menjaju odluke vlasti i preduzimaju mere za suzbijanje širenja virusa.

1 COMMENT

  1. Dok tom zemljom vlada mafija, normalan covek i nece ici tamo na godisnji. Ni jeftinoca im nece pomoci. Meni boravak ne bi mogli ni pokloniti.
    Ali tu su Djokovici i prezivele komunjare.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here