ATAImages

Pevačice Rada Manojlović i Stoja Novaković su svojevremeno vodile medijski rat, nakon što je Novakovićeva rekla Harisu Berkoviću da mu treba mlađa devojka, te da je ona “matorka”.

Rada je pre nekoliko meseci javno rekla da nema problem sa Stojom i da sebi zamera što se na nju javno žalila, Novakovićeva navodno nema nameru da se miri sa mlađom koleginicom.

Stoji je neko navodno nedavno predložio da se čuje sa Radom i da sedne s njom, te da o svemu otvoreno popričaju. Posebno su joj to navodno sugerisali jer je i sama Rada spustila loptu i javno rekla da nema ništa protiv Stoje, međutim folkerki ne pada na pamet da se time bavi.

– Stoju to ne zanima, samo je odmahnula rukom i rekla da je ne interesuje ko šta priča. Čak je dobacila da joj Rada ne treba ni za sto života i dodala da može da priča o njoj šta god hoće – rekao je izvor, a Rada je pre nekoliko meseci izjavila da je bila mlada kada je javno istupila protiv Stoje.

– Ja se osećam loše zbog toga, nisam osoba koja se svađa ili kaže da joj nešto smeta, ja se samo sklonim. U životu sam se uvek više kajala zbog onoga što sam rekla nego zbog onog što nisam – rekla je Rada.

Podsećanja radi, sukob između pevačica izbio je kada je Stoja navodno rekla Radinom partneru da ona nije za njega, te da on može mnogo bolje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here