Foto: Tanjug/AP
Dijego Armando Maradona

Legendarni argentinski fudbaler Dijego Armando Maradona živeo je svojevremeno sedam godina u Dubaiju i u sobi je imao dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi.

Prošlo je više od dva meseca otkako nas je napustio veliki “El Pibe”, ali i dalje traje istraga kako je tačno preminuo jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Dok se istraga čeka, njegova porodica se bori za nasledstvo. Prvo je pokrenuta priča da nema ništa, a potom se pojavila vest da je iza Dijega ostalo dosta novca. Sada su stigle nove informacije.

Naime, nakon pretrage Maradoninog doma u Dubaiju otkriveno je da ima dva zaključana sefa i to je podiglo dosta prašine u Argentini. Uveliko se nagađa o tome šta se nalazi u njima, posebno što je kuća u Emiratima bila njegovo tajno mesto.

Inače, Maradona je od 2011. do 2018. živeo u Dubaiju i tamo je ostavio veliki broj ličnih predmeta, poklona i luksuznih automobila, a sve to je sada prebačeno u Buenos Ajres, s tim da su sefovi ostali netaknuti.

– Niko ne zna zapravo šta je u njima – prenosi španski dnevnik “As”.

Izvor blizak fudbaleru imao je šta da prokomentariše na ovu temu.

– To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Dijego zna šta je čuvao. To mogu da budu nakit, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine – naveo je njegov izvor.

Dobro je poznato i da je Maradona za života dobijao skupocene poklone od prijatelja i poštovalaca, pa tako poseduje prsten vredan 300.000 evra koji je dobio u Belorusiji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime