EPA-EFE/Boris Pejović
Zdravko Krivokapić

Šef poslaničkog kluba DPS-a Danijel Živković kritikovao je u parlamentu odluke DF-a da podrže projekte Vlade rekavši da su destruktivni, politički apsurdni i kontradiktorni time što predaju amandman da minimalna plata bude 650 evra.

Na ovu konstataciju Živkovića odgovorio je poslanik DF-a Slaven Radunović koji je dobacio “Sprdamo se”.

– Pa recite to građanima, sad ste rekli da ste politički ozbiljni. Prepuni ste kontradiktornosti – poručio je Živković.

On je kazao da DF priča da će da obori Zdravka Krivokapića, ali da je on za njih politički velemajstor i da ih je “preveslao”.

– Vi ste njemu dali vetar u jedra, vaši glasači ne mogu da veruju da je jaki DF spao na ovakvu vrstu političkog poniženja – kazao je Živković.

Poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović je kazao da se ne ponose što će podržati rešenja Vlade.

– Sve što ovde radimo radimo zato što ste vi još gori. Ne želimo da dovedemo u rizik mogućnost da dođete da vladate. Ove ljude mi kontrolišemo. Možemo da ih zbacimo kad god hoćemo. Njima rok inače nije dugačak, to je jasno kao dan – kazao je Radunović.

Radunović se nada da će Vladu da prezumu ozbiljni ljudi koji neće dozvoliti da Crnu Goru odvedu u propast.

– Nećemo mi dozvoliti upropašćavanje države. Mi smo ozbiljni ljudi, mi se ne sakrivamo. Imamo drugih političkih organizacija koji se sakrivaju, ali ne žele da kao mi ovo pričaju. Vi to nazivate autodestrukcijom, mi obrazom. Imamo obraz i nećemo da lažemo ljude – poručuje Radunović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here