Promo
Ilustracija

Mnogi učescnici rijaliti programa pred kamerama su započeli veze, ali po završetku istog, malo ko je od njih opstao zajedno.

Kao bomba u domaćim medijima pojavila se vest da su Tara Simov i Nenad Aleksić Ša stavili tačku na njihov odnos i da su zauvek raskinuli. Iako su njih dvoje već raskidali, ubrzo su se mirili i nastavljali dalje.

Ipak, čini se da je ovog puta definitivno kraj, međutim, oni za sada nisu potvrdili vest o raskidu.A u četvrtoj sezoni rijalitija “Zadruga” ni ostali parovi nisu nastavili romanse kada su izašli iz Bele kuće.

Naime, Milica Kemez i Bora Santana nakon što su izašli iz rijalitija rešili su da stave tačku na svoj odnos, a ona je otkrila da za sada na planira da se pomire.

Takođe, jedna od najburnijih veza u Zadruzi bila veza je Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.Oni su se svakodnevno pred kamerama sukobljavali, tukli, vodili ljubav i raskidali. Međutim, u finalnoj noći Zadruge definitivno su raskinuli i kako tvrde, za sada se nijednom nisu čuli.

Ni ljubav Mine Vrbaški i Filipa Car nije opstala, ali ni njena veza sa drugim učesnicima. Ona je imala preko desetak veza u nekoliko sezona šou programa, ali je ubrzo na sve stavila tačku.

Starleta Stanija Dobrojević i Filip Panajotović posle nekoliko meseci boravka na “Farmi” prepustili su se strastima i započeli vezu. Njih dvoje su iz rijalitija izašli kao par, ali je ubrzo “pukla tikva”. Inače, njihova veza je ukupno trajala oko pola godine, a posle je svako krenuo svojim pute.

David Dragojević prevario je tadašnju devojku Aleksandru Subotić pred kamerama rijalitija sa Anom Korać. Njih dvoje su svakodnevno izjavljivali ljubav jedno drugom u “Zadruzi”, a iz nje su izašli kao par.

Sve je bio idealno dok su boravili u kući, ali kako malo koja rijaltii ljubav opstane, tako je bilo i sa ovom. Njih dvoje su se posle nekoliko meseci veze verili, ali su nedavno raskinuli, a starleta je navodno već i našla drugog partera.

Pevačica Teodora Džehverović u Zadruzi se zaljubila u Anđela Rankovića, iako je njena majka Gordana bila protiv njihove veze. Kao razlgog raskida oni su naveli veliki pritisak javnosti. Teodora je brzo prebolela Anđela, a sada uživa u vezi sa Ninom Čelebićem.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime