C. Zvezda: Prvo Srbi, onda stranci

0

Ima dobrih i u Srbiji: Ivan Adžić i Vladimir Petrović

 

 

 

 

Sportski direktor Ivan Adžić kaže da su svi u klubu, naravno, zadovoljni jesenjom polusezonom, ali i da će njegov sektor nastaviti da, u dogovoru sa trenerom Vladimirom Petrovićem – Pižonom, radi na pojačanju tima.

Od opredeljenja koje je uprava beogradskog kluba zauzela ove sezone, a to je oslonac na kvalitetnim domaćim fudbalerima, neće biti odstupanja. Adžić kaže da je Zvezda zainteresovana za nekolicinu superligaških fudbalera i za jednog iz Novog Pazara.

– Interesantni su nam Milan Jeremić iz Zemuna, Marko Mugoša iz Borca, Miloš Trifunović iz Javora, kao i Bojan Đorđević iz Novog Pazara – rekao je Adžić.

Daleko od Ramba

Što se Dejana – Ramba Petkovića tiče i informacije da bi on mogao naredne sezone da se vrati u Crvenu zvezdu i tu okonča igračku karijeru, takva mogućnost je daleko od realne.

Da li će Zvezda možda dovesti nekog inostranog fudbalera?
– Samo ako kvalitet tog igrača značajno odskače od kvaliteta fudbalera koje već imamo – kaže Adžić.

Da bi odbranila tri boda koja je odnela u zimnicu ispred Partizana, Zvezda bi morala da sačuva okosnicu tima. A, za pojedine igrače (Pavle Ninkov, Dejan Lekić, Slavko Perović…) već se šuška da bi mogli da odu. Ipak, Adžić tvrdi da za sada nema ništa od prodaje.

– Samo u slučaju neke višemilionske ponude možemo da razgovaramo sa zainteresovanim klubovima. Ali, u klub, za sada, nije stigla nikakva konkretna ponuda te vrste – rekao je Adžić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here