Foto: Dragana Udovičić, Dado Đilas
Aleksandar Cabarkapa

Aleksandar Čabarkapa iz Kaluđerice nedavno je pušten iz pritvora, nakon što je oslobođen optužbi da je učestvovao u pljački stranih državljana koja se desila tokom vanrednog stanja, u martu 2020. godine.

On je potvrdio naša saznanja da je oslobođen krivice i da je od nedavno na slobodi.

„Istina je, na slobodi sam već 15 dana. Oslobođen sam svih optužbi, pravi počinilac zločina je kažnjen. Bio sam nevin zatvoren“, kratko je objasnio Čabarkapa, koji se ovih dana ponovo bavi boksom.

„Vratio sam se među svoje borce i nastavljam gde sam stao. Moj najstariji sin, Stefan Čabarkapa, danas nasupa u finalu prvenstva Srbije u svojoj kategoriji u Rakovici“, rekao je ponosno Čabarkapa.

Čabarkapa je često bio u medijima, između ostalog i zbog toga što se dosta pisalo o njegovoj vezi sa rijaliti zvezdom, Aleksandrom Subotić, sa kojom odavno nije u dobrim odnosima. Ni pitanje o njenom nedavnom porođaju nije navelo Čabarkapu da kaže išta kokretno o Subotićevoj, za koju više ne želi ni da čuje, mada je sada u dobrim odnosima sa njenim ocem, Karađorđem.

„Ne interesuje me ona! Ko je to? Pokojna Aleksandra Subotić“, rekao je Čabarkapa uz smeh, pa dodao:

„Ja nisam i neću biti učesnik nikakvog rijalitija i nema potrebe da komentarišem te ljude. Podržavam samo mog prijatelja Karađorđa Subotića. Naši odnosi su sada odlični.“

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime