A. Čukić

Jutros oko 8.45 časova u samom centru Čačka na Železničkoj stanici došlo je do tragedije kada se D. S. star 40 godina razneo bombom, dok je sedeo sam na klupi.

Na teren su odmah izašle ekipe policije i Hitne pomoći, ali nesrećnom muškarcu nije bilo spasa, javlja dopisnik Tanjuga i dodaje da je muškarac rodom iz gornjomilanovačkog sela Držetićii da je živeo sam sa majkom.

U momentu kada se dogodila nesreća na peronima Železničke stanice bilo je još putnika, ali niko nije povređen.

1 COMMENT

  1. Na žalost, teška depresija ima simptome koji su toliko ozbiljni da ako se ne leče traju šest meseci ili duže i utiču na svaki aspekt života obolele osobe. Možda ga je neko mogao posetiti i reći:,,Želim samo da ti kažem da mislim na tebe. Znam da se ne osećaš uvek dobro.Evo me, kako si?” Ako tešite depresivne, govorite iskreno i saosećajno slušajte čak i ako depresivna osoba ponavlja iste misli koje je ranije rekla. Zadržite na umu: Budite saosećajni i ljubazni. Izbegavajte propovednički ton. Milionima širom sveta pomažu Isusove reči zabeležene u Luki 12:6,7: ,,Zar se pet vrabaca ne prodaju za dva novčića? Ipak, nijedan od njih nije zaboravljen pred Bogom. A vama su i sve vlasi na glavi izbrojane. Ne bojte se, vi ste vredniji od mnogo vrabaca.“

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here