Cakana na ivici suza zbog Radiše

0

Da favoriti na ovom festivalu ne postoje, potvrđuje podatak da se u večerašnje finale, između ostalih, nisu plasirali Dragan Kojić Keba (bliski prijatelj Saše Popovića) Mina Kostić i Radiša Urošević, koji je bio uveren da će ove godine osvojiti neku od vrednih nagrada.
 

ZNENAĐEN: Radiša Urošević

– Stvarno ne znam u čemu je štos. Priznajem, iznenađen sam, jer sam se potajno nadao da će se moja pesma visoko plasirati. Mnoge kolege nisu mogle da sakriju zaprepašćenje kada su čuli da neću nastupati u finalu, a Cakana je bila na ivici suza i umalo nije zaplakala zbog mene – kaže Urošević.
 

Kao po dogovoru pevačice su bile obučene u bele ili crne haljine, a monotoniju je "razbila" Katarina Živković koja je obukla vatrenocrvenu toaletu. Najveću tremu imale su Milica Todorović i Ivana Selakov, iako obe imaju međunarodno iskustvo na sceni. Milica je, da podsetimo, igrala glavnu žensku ulogu u operi "Vreme Cigana" Emira Kusturice, a Ivana je bila prateći vokal Marije Šerifović koja je pobedila na "Evrosongu" u Finskoj.

 

Najmaleroznija je bila Tanja Savić kojoj je pred sam izlazak na scenu pukao rajsferšlus na haljini, ali je uspela da "sanira" kvar, otpeva pesmu "Incident", a ne ostane bez haljine pred višemilionskom publikom. Ljuba Aličić je prvi put u karijeri angažovao stilistu, a najviše komplimenata dobila je Snežana Đurišić. Kolege su joj prilazile i čestitale uz reči: "Bravo, tako se nastupa na festivalu!"

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here