FOTO: PRINTSCREEN NOVO JUTRO
Cakana

Dragica Radosavljević Cakana svojevremeno je kao gošća jedne emisije ispričala kako se kao mlada prvi put zaposlila kao čistačica. Zajedno sa jednom drugaricom, u tom periodu nije imala pojma šta je mokri čvor, ali joj je isti brzo zapao.

Ona se, međutim, nije preterano bunila.

– Preko Omladinske zadruge sam prvi put radila, sećam se. Sa drugaricom sam čistila mokri čvor. Prvo su nas pitali šta bismo čistile, kao imate i mokri čvor, a mi nismo znale da je to WC. Onda smo prešle na čišćenje gelendera. Mi smo više “blejale”, nego što smo čistile – kazala je u emisiji “Iz Profila” s osmehom Cakana, koja je kasnije, od prvog zarađenog novca, uspela da renovira porodičnu kuću.

“Tad smo napravili pravo kupatilo!”

– Tada smo renovirali kupatilo, napravili smo pravo kupatilo. Kasnije, kad sam već bila majka, kad je bio zemljotres na Kopaoniku, renovirala sam kuću koja je bila oštećena – objasnila je ona, pa dodala da najviše novca troši na garderobu.

– Kupila sam nedavno patike u Njujorku i platila sam ih 1.100 dolara i pitala sam se, šta mi je ovo trebalo? Toliko su teške, da je bilo pitanje kada ću ih obuti. Naravno, završile su kod moje unuke (smeh) – rekla je u pomenutoj emisiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here