Instagram/neda.ukraden
Neda Ukraden

Neda Ukraden (73) i dalje ima figuru na kojoj joj mnoge dame zavide, a ako je suditi po tome koliko vodi računa o svom telu izgleda da se to neće skorije menjati.

Pevačicin izgled je rezultat kombinacije treninga, zdrave ishrane, ali i napitak Nede Ukraden jedan je od glavnih krivaca za njenu fenomenalnu liniju.

Naime, napitak Nede Ukraden koji savršeno ubrzava metabolizam svako jutro je na njenom meniju, a verujemo da ćete posle ovog teksta sigurno poželeti da ga isprobate.

– Jutro počinjem čašom mlake vode u koju nacedim pola ili ceo limun, i dodam kurkumu.

Popijem veliku šolju turske kafe bez šećera i za to vreme pročitam poruke, pogledam vesti, a potom odradim jutarnje vežbe – otkrila je jednom prilikom pevačica kako počinje dan.

Potom slede vežbe od kojih Neda godinama ne odustaje.

– Ja već godinama gotovo svako jutro radim vežbe za telo, kao i vežbe disanja. Ne odlazim u teretane, zbog mog posla koji podrazumeva stalna putovanja propalo bi mi članstvo u svakoj.

Umesto toga, gde god se nalazila, u kojoj god hotelskoj sobi bila, prostrem peškir na pod i petnaestak minuta radim sklekove i trbušnjake – ispričala je Neda svojevremeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here