Promo
Svetlana Ceca Ražnatović

Folk zvezda Ceca Ražnatović često zna da iznenadi članove svoje porodice raznim poklonima, od onih jednostavnih sitnica do veoma skupocenih.

Među najskupljim poklonima se našao onaj za mezimicu Anastasiju,pošto je Ceca poklonila ćerki sat marke “roleks” u vrednosti od 20.000 evra.

– Svi znaju da Ceca ne štedi kada su u pitanju njena deca. Veljku i Anastasiji je još u detinjstvu usadila stav da materijalne stvari nisu važne koliko ljubav i sreća porodice, ali kao i svaki roditelj, voli da im kupuje skupe poklone. Tako je ćerki za 25. rođendan poklonila “roleks” koji košta 20.000 evra! Ceca joj dugo nije kupila tako nešto skupo i želela je da je obraduje za rođendan – istakao je dobro obavešten izvor za i dodao da je Anastasija tek nedavno počela da nosi taj sat:

– Iako ga ima još od maja, ona je tek nedavno počela da ga nosi u javnosti, najčešće u društvu supruga Nemanje Gudelja. Svi prijatelji su se oduševljavali kada bi je videli s tim satom na ruci i pitali je odakle joj. Tasa se pohvalila da ga je dobila od majke i da joj se mnogo dopada.

Kako se navodi, Cecin poklon je napravljen od belog i žutog zlata.

– Taj model je iz luksuzne linije koja ima poseban mehanizam. Napravljen je od 18-karatnog zlata, ima zaštitu od grebanja, vodootporan je, a sam mehanizam je jedan od najboljih koji pravi ova švajcarska kompanija – rekao je izvor za Informer.

2 COMMENTS

  1. Ukoliko poklonoprimac primi poklon u vrednosti veci od 100.000,00 dinara u jednoj kalendarskoj godini oporezuje se poklon.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here