12, July, 2019, Belgrade - Second day of the music festival "Ulaz" at the Belgrade Fair. Aco Pejovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages. 12, jul, 2019, Beograd - Drugi dan muzickog festvala "Ulaz" na Beogradskom sajmu. Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se danas na snimanju nove emisije “Zvezde Granda” i prokomentarisala izjavu svog prijatelja Ace Pejovića, koji je rekao da ne gleda pomenuti šou programa jer mu liči na rijaliti i u njemu se omalovažavaju deca, a na kraju je istakao kako ipak voli i ceni svoju prijateljicu Cecu koja se ove godine pridružila žiriju.

– Nisam čula za tu Acinu izjavu. Šta je rekao? Da me voli? Naravno da me voli, to je najbitnije u izjavi. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sada kada sam ja u “Zvezdama Granda”, sigurno da neću sebi dozvoliti tako nešto, kao što nikad nisam sebi dozvolila tako nešto. Svako je indivudua za sebe i svako odgovara za svoje postupke.

Da podsetimo, Ceca se na snimanju pojavila u uskoj crvenoj, kožnoj haljini koja je istakle njene atribute, nakon čega su komentari samo pljuštali.

Kako je Ceca prokomentarisala sudski spor sa Aleksandrom Milićem Milijem, pogledajte u videu na početku teksta.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime