Instagram
Ceca i Anastasija Ražnatović

Pre 20 godina Ceca Ražnatović je objavila album “Gore od ljubavi” koji je po mnogo čemu poseban.

Mnogi su ga željno iščekivali, a onda ih je Ceca Ražnatović obradovala pesmama “Gore od ljubavi”, “Prljavo, prljavo”, “Trula višnja”, “Plan B” i “Pazi sa kim spavaš” koje su odmah postale veliki hitovi. Nakon slušanja tog albuma postalo je jasno zašto je trebalo dve godine jer su pesme urađene odlično, a ona je pevala savršeno. To je bila nova Ceca, ali i dalje prepoznatljiva po svom načinu pevanja.

Inače, Marina Tucaković je izjavila da joj za taj album nikada nije bilo teže da napiše stihove, zbog kompleksnosti i kvaliteta melodija. Pesma “Neću dugo” sa tog albuma je posebna po jednoj stvari i dok je Marina pisala tekstove, Ceca je zajedno sa njom menjala ono što joj se u tekstovima ne dopada.

– Volim pesme sa jakim slikama. Marina odlično piše takve pesme, te je tako sastavila i ovu. Otpevala sam je u studiju, a posebno se izdvojila od drugih i rešila sam da je posvetim deci. Asocirala me je na moj privatni život – izjavila je Ceca.

– To je pesma koju je Marina Tucaković napisala za mene, a ja sam je posvetila svojoj deci, ali je nikada nisam zapevala osim na CD-u. Publika na koncertima voli da čuje malo brže pesme, pa zato ovu nikada nisam uživo otpevala – rekla je svojevremeno Ceca.

Inače tekst pesme je krajnje emotivan, pa je jasno zašto ga je Ceca posvetila Veljku i Anastasiji.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here