ATAImages
Ceca Ražnatović

Najmlađi član porodice Ražntović, Željko kršten je u nedelju u kripti Hrama Svetog Save, na istom mestu gde su se 24. novembra prošle godine venčali njegovi roditelji Bogdana i Veljko.

U strogoj tajnosti članovi porodice Ražnatović i Rodić organizovali su krštenje, a jednomesečnog Željka krstio je patrijarhov vikar, episkop remezijanski Stefan Šarić.

– Zbog trenutne situacije koja vlada u celom svetu, porodice nisu želele da prave ovaj događaj sa velikim brojem ljudi te su odlučili da se na samoj ceremoniji, kao i kasnije u restoranu, nađu samo najuži članovi porodice. Smatrali su da je tako najbolje, a sve detalje su do poslednjeg trenutka čuvali u strogoj tajnosti. Po želji članova porodice, krštenje je obavljeno na crkveni praznik posvećen apostolima Petru i Pavlu koji se slave u mnogim gradovima u Srbiji. U popodnevnim časovima članovi porodica Rodić i Ražnatović pristigli su u Hram Svetog Save, gde je obavljen sam čin krštenja. Veoma emotivno je bilo za obe porodice, pogotovo što je nakon rođenja ovo prvi događaj u životu budućeg naslednika koji slave. Emocije u crkvi nisu krile Ceca i Anastasija, kao ni Bogdanina majka Danijela koja je pomno pratila sve što se dešava. Kum na krštenju bio je višegodišnji prijatelj Željkovog oca Veljka, Nikola Vavić. Ceca je vodila računa o svakom detalju, te je za Željka spremila mali smoking u kome je dečak kršten, a beba je sve vreme krštenja bila mirna, te ni u jednom trenutku nije zaplakala – priča izvor koji je do detalja upućen u celu priču, i dodaje:

– Nakon toga su se zaputili u jedan poznati beogradski restoran, gde su u odvojenom delu restorana proslavili krštenje. U porodičnoj atmosferi Ražnatovići i Rodići su pričali o temama iz svakodnevnog života, ali se i prisećali perioda kada su Veljko i Anastasija bili mali. Tako je Ceca pričala koliko je Veljko znao da bude nestašan kao mali, dok je Anastasija oduvek slušala šta joj se govori. O Željku su sve vreme vodile računa ponosne tetke Anastasija, Bojana i Nataša, kao i Ceca i Danijela. Nakon nekoliko sati, Bogdana i Veljko zajedno sa sinom uputili su se u Titel, gde žive poslednjih nekoliko meseci – objašnjava izvor sa lica mesta.

Povodom krštenja, na društvenim mrežama oglasila se Svetlana Ražnatović, koja je napisala:

– Naš mali i voljeni Željko! Srećno krštenje! Uvek da si nam srećan, zdrav, voljen, uspešan, da porasteš u čoveka plemenitog srca na kog ćemo biti ponosni! – poručila je Ceca.

Sudeći po fotografijama, Bogdana je za ovu priliku odabrala belo odelo, dok je Anastasija ponela slično, samo u roze nijansi.

Anastasija: Ovaj dan ću pamtiti čitavog života

Ponosna tetka Anastasija Ražnatović posebnom porukom opisala je kolike je emocije vežu za bratanca i video-klipom na kojem se vidi kako u naručju drži Željka poslala sledeću poruku:

– Srce moje najdraže. Dušo moje duše. Srećno nam tvoje krštenje. Bog zna koliko sam te zavolela čim sam saznala da nam dolaziš na svet, a još više kad sam te prvi put ugledala. Ovaj dan je za mene veliki dan, jedan koji ću pamtiti čitav život. Nemam svoju decu, ali veruj mi da te osećam i gledam baš kao da sam te rodila. Ljubav koju osećam kada te pogledam u te tvoje nevine pametne okice je nemerljiva. Znam da ću se ponositi tobom i da ćeš biti momčina kakve nema! Volim te, najlepše moje više od života! – glasila je poruka mlade pevačice.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here