Ceo Zadar u poteri za vozačem koji je masturbirao na šetalištu!

0

Foto: Ilustracija

Bilo je 10 sati ujutro u nedelju. Krcata plaža ljudi u kupaćim kostimima bila mu je dovoljna za iznenadnu "inspiraciju". Sredovečni vozač je spustio pantalone i gaće te se počeo samozadovoljavati. Svedoci pričaju da je imao izbezumljen izraz lica, piše zagrebački "Jutarnji list".

 

Muškarac je zaradio prekršajnu prijavu zbog narušavanja javnog reda i mira. Bilo mu je to prvi puta, barem, da je uhvaćen na (ne)delu. Prema zakonu  "lupiće" ga po džepu. Sankcija za samozadovoljavanje u vidu vređanja moralnih osećaja građana je 25 do 100 evra.

 

Njegov čin prva je uočila 53-godišnja Zadranka koja je bila toga trenutka u moru. Istrčala je napolje do peškira i dohvatila mobilni telefon ne bi li o čudnovatom performansu obavestila policiju. Ubrzo je u tom trenu na telefon 192 poslato nekoliko poziva s istim apelom: "Halo, policija. Dođite. Čovek se samozadovoljava na plaži!".

 

Videvši da mu se loše piše, vozač je navukao pantalone i odjurio po šetalištu u nepoznato. Zadarska policija se digla na noge. Pronašli su ga totalno zadihanog 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here