Pixabay.com
Foto: Ilustracija

Devojke često vole da ismejavaju momke koji se bore sa njihovim brushalterima, pa njihovo skidanje traje najmanje pola sata. Gorka istina je da se i većina devojaka svakodnevno bori sa ovim zadatkom.

Ako ste kao dobar deo žena, vaše jutarnje spremanje uključuje i ovo – izaberete najpristojniji i najčistiji brus iz gomile, obučete tako da su korpice na leđima, zakačite na stomaku, okrenete i namestite.

Možda to i ne radite, možda ga odmah kopčate na leđima, pokušavajući da ubodete rupicu dok se još niste ni probudile i psujući u sebi. Koji god od ova dva načina da je vaš – nepravilan je, tako makar kažu stručnjaci.

Pravilna tehnika izgleda ovako: Obe ruke provučete kroz naramenice, namestite ih lepo i onda se sagnete i pustite da vam grudi same upadnu u grudnjak (možda vam pomogne ako malo poskočite). Kada su grudi u korpicama, uspravite se i zakopčajte grudnjak. Tako će vam grudi izgledati neuporedivo lepše – kaže stručnjak za donji veš, Aliza Redžer, dodajući i da jedan grudnjak ne bi trebalo da nosite dva dana.

– Ne nosite ni iste cipele svakog dana, a kamoli isti brus – kaže Aliza.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here