pixabay.com

Četiri muškarca iz okoline Užica uhapšena su zbog sumnje da su uzgajali indijsku konoplju u okolini Nove Varoši i Bajine Bašte.

Uhapšeni su M.S. (49) i Lj. S. (47) iz okoline Nove Varoši, N. J. (35) iz Užica i D. S. (35) iz Sevojna, a na teret im se stavlja krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštila je užička policija.

U četiri plastenika M. S. u okolini Nove Varoši policija je otkrila više od 240 kilograma polusasušene indijske konoplje koju je, kako se sumnja, uzgajao sa ostalim osumnjičenima.

Takođe, policijski službenici su u okolini Bajine Bašte otkrili 494 biljke indijske konoplje težine 157 kilograma u sirovom stanju koje je, kako se sumnja, uzgajao N. J.

Prilikom pretresa kuće M. S. pronađeno je 69 grama marihuane, dok je u stanu D. S. pronađena manja količina marihuane, kao i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Užicu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime