CEV: Celokupna evropska odbojkaška porodica je uz vas

0

 

U pismu Andrea Mejera, čiju integralnu verziju prenosimo, piše:

 

Poštovani Predsedniče,

 

Sa dubokom tugom i brigom smo slušali o prirodnim katastrofama koje su zadesile Srbiju i Bosnu i Hercegovinu, zemlje pogođene ogromnim poplavama. Evropska odbojkaška konfederacija je u potpunosti svesna teškoća sa kojim se, zbog ove katastrofe, vaša federacija suočava i sa kojima se može suočavati u bliskoj budućnosti.

 

 

Budite uvereni da je CEV i celokupna evropska odbojkaška porodica uz vas, a posebno uz sve one koji su pogođeni ovom prirodnom katastrofom, a mi ćemo učiniti sve što možemo kako bismo vam obezbedili svu neophodnu pomoć i podršku u ovim teškim vremenima kako bi se svi vratili svakodnevnom životu i kako bi se obnovila uništena infrastruktura zarad bolje budućnosti.

 

 

Mi izuzetno cenimo vašu pouzdanu saradnju tokom proteklih godina i sve napore i aktivnosti vaše federacije usmerene ka daljem razvoju odbojke i odbojke na pesku u vašoj zemlji i širom Evrope. Pozitivne slike i utisci sa organizacije Evropskog prvenstva CEV za kadete 2013 CEV koje su zajednički organizovale Srbija i Bosna i Hercegovina još uvek su duboko u našem sećanju.

 

 

U ime Evropske odbojkaške porodice, želeli bismo da vam prenesemo izraze našeg najiskrenijeg i najdubljeg saosećanja sa svima koji su pogođeni ovim poplavama i istovremeno vam nudimo našu pomoć i podršku u ovoj tragičnoj situaciji.

 

 

I dalje vam stojimo na raspolaganju za dalji dogovor oko svih konkretnih akcije koje su pred nama.

 

 

S toplim pozdravima,

 

Andre Mejer, predsednik CEV

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here