Foto: Tanjug/AP
Cicipas i Đoković

Grčki teniser Stefanos Cicipas kritikovao je Novaka Đokovića zbog ponašanja koje je dovelo do toga da se nađe u situaciji zbog koje mu preti deportacija.

Cicipas je istakao da Đoković “igra po svojim pravilima” i bez zadrške govorio da ova situacija šteti i ostalim teniserima.

Ova tema je bila nezaobilazna i u intervjuu Cicipasa za indijski “World Is One, jedan od najgledanijih “njuz kanala” na svetu.

– On definitivno igra po svojim pravilima i radi neke stvari koje većina igrača ne bi imala petlju da urade. Pogotovo što je ATP objavio jasne kriterijume za ulazak u zemlju. Nikada nisam ni pomislio da krenem na turnir nevakcinisan i da kršim protokole – rekao je Cicipas i dodao:

– Nisu svi raspoloženi da prate pravila koje je odredila država. Mali procenat bira neki svoj put i čini da većina nas izgleda kao budale.

8 COMMENTS

    • Opet ovo gr g…, zato ti čupavi nikad neces uzeti ni jedan ozbiljan turnir…sportista koji nije prvo čovek…nikad nemoze u sportu da napreduje…za ovaj zivot si zakasnio…mozda u sledecem imas priliku…efharisto malaka

  1. Samo si potvrdio ono sto jeste obicne budalestine da vas nema kako mi inteligentni ziveli jedan je nikola tesla jedan je djokovic.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here