EPA-EFE/JAMES ROSS

Četvrti nosilac Stefanos Cicipas optimista je pred polufinale Australijan opena sa Danilom Medvedevom.

Novinari su upitali Stefanosa kakav je njegov odnos sa Medvedevom, s obzirom na to da su njih dvojica imali svađu na terenu pre nekoliko godina u Majamiju.

– Naš odnos je u redu. Postao je bolji posle Lejver kupa. Nismo razgovarali u poslednjih nekoliko meseci, ali naš odnos je odnos takmičara na terenu koji se na neki način bore za isti san.

Autoritativnom pobedom nad Janikom Sinerom u tri seta, Cicipas se treći put u karijeri plasirao u polufinale Australijan opena.

– Osećam se kao da sam ’u zoni’ i ne planiram da izlazim iz nje. To je deo moje igre – zračio je Cicipas samopouzdanjem pred novinarima.

Nedavno je Grk operisao lakat i rekao je da njegov doktor nije ni očekivao da će zaigrati u Melburnu.

– Doktor Frenk je to govorio na osnovu iskustva sa drugim igračima. Bio je iznenađen jer sam se oporavio brže nego što je očekivao. Verovatno mi je to i govorio da bi me više motivisao, a da ja to nisam shvatao – zaključio je Cicipas.

Dakle, u petak od 9.30 po srednjoevropskom vremenu, Medvedev na Cicipasa, baš kao i prošle godine u polufinalu. Tada je Rus slavio lako i ubedljivo u tri seta, i ukupno vodi 6-2, a poslednji okršaj dobio je Grk na šljaci Rolan Garosa.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here