Twitter
Viktorija i Dejvid Bekam

Viktorija i Dejvid Bekam uskoro slave 25 godina braka, a za sve te godine uspeli su da prebrode uspone i padove i odole brojnim pritiscima koje trpe poznati supružnici.

Bivši fudbaler često ističe koliko je zahvalan svojoj supruzi, a sada se prisetio i kada ju je prvi put uočio na televiziji. Kako kaže, odmah je bio siguran da je ona žena njegovih snova.

– Sedeo sam u svojoj sobi sa saigračem Garijem Nevileom kada je na tv-u počeo nastup “Spice Girls” s pesmom “Say You‘ll Be There”, a ja sam se okrenuo i rekao: “Oženiću onu u kratkoj crnoj haljini”. Jednostavno mi se jako svidela, baš kao i kad sam je prvi put upoznao. Nisam znao kakva je ona kao osoba, samo mi se sviđala kao i većini ljudi u to vreme. Nisam shvatao koliko je ona snažna žena, a to je zapravo ono što me je privuklo više od svega, jer iskreno, volim jake žene – ispričao je on u podkastu “This Life Of Mine”.

Bekam ističe da mu je porodica na prvom mestu, a sa suprugom je dostigao takav nivo bliskosti da često provode vreme u tišini.

– Da, lepa je i da, seksi je, ali sviđa mi se činjenica da vredno radi. U julu će nam biti 25 godina braka, zajedno smo 27 godina, a tek smo neki dan rekli jedno drugom “baš mi se sviđaš”. Važno je to nakon što smo zajedno toliko godina. Još uvek možemo da večeramo i smejemo se i šalimo, ili da ne pričamo uopšte, biti u tišini, a to je važan deo veze. Mirni trenuci sa suprugom, decom i porodicom mesto su gde sam najsrećniji – kazao je Bekam.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here