youtube.com/N1

Miroslav Ćiro Blažević razočaran je što fudbaleri Srbije neće igrati na Evropskom prvenstvu.

Umesto “orlova” sledećeg leta će u grupi sa Engleskom, Hrvatskom i Češkom igrati – Škotska.

– Lepi moji, pa šta vam bi?! Ražočarali ste… Podbacili… Očekivao sam jednu bolju Srbiju. Nije vas bilo, kao da to nije bio onaj tim koji je razbio Norvešku. Ne znam šta vam se desilo. Igrali ste daleko ispod svojih mogućnosti – poručio je Miroslav Ćiro Blažević.

Potom je trener koji je sa Hrvatskom bio treći na svetu, na SP u Francuskoj 1998, analizirao utakmicu.

– Škoti su pokazali koliko su nezgodna ekipa. Srbiji ima mnogo više talenta, ali to niste pokazali na terenu. Iskreno sam mislio, obećavali ste, da će Srbija doći na poziciju koji je adekvatan vašoj nadernosti. I dalje tvrdim da su igrači sa našeg i vašeg podneblja najbolji na svetu. Srbija ima mnogo igrača koji igraju u velikim klubovima, ali su izgleda olako shvatili meč, kao da je neka zajebancija.

Potom je Blažević izrazio žaljenje što u Engleskoj neće igrati Hrvatska i Srbija.

– Nadao sam se utakmici Hrvatske i Srbije. Bio bi to praznik fudbala. Privukao bi veliku pažnju evropske javnosti. I ubeđen sam da bi to bila dobra utakmica, bez negativnih tenzija. Šteta što ste zakazali kad je najpotrebnije – objasnio je Ćiro.

Ja sam racionalni starac

Miroslav Ćiro Blažević kaže da je sa zdravljem dobro, ali…

– Sine moj, ja sam jedan običan starac, Imam 86 godina, svestan sam da su mi dani odbrojani, ali ih provodim na racionalan način – rekao je Ćiro.

1 COMMENT

  1. Nacionalna ekipa da bih stekla renome svedske klase , treba da ima najmanje dva vrhunskog igraca u svome sastavu.Srbija ih nema.
    Hrvaska ih ima ali nazalost godine cine svoje, zamena generacija je svirepa.

  2. Nebih da krivim igrace….politika nikada nije igrala fudbal Oni koji to dobro rade su smenjeni.Jos se izdrzavaju od kvalifikacija za S.P.iz Rusije,sve ucenjeno….kupi Stan u By na vodi pa ces biti pozvan u reprezentaciju.Ciri svaka cast na vidjenju I I svako dobro mu zelim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here