U godini jubileja, kad sa Vama obeležavamo 30 godina postojanja, “Vesti” sa žaljenjem obaveštavaju da vodimo bitku života! Vlasnici Kompanije, zajedno sa zaposlenima, na sve načine i dalje pokušavaju da spreče najgori scenario, da Vaše i naše “Vesti” prestanu da izlaze.

Čuvari identiteta

Zato se obraćamo Vama, ne samo kao vernim čitaocima, već kao dokazanim prijateljima rasutim po svim meridijanima. Ne tražimo ništa. Želimo jedino da vam se zahvalimo što ste uz nas i sada kada nam je najteže!

Teško je naći reči kojima je moguće iskazati Vam zahvalnost, jer tri decenije smo kao porodica delili i lepo i ružno. Zajedno smo se i radovali i plakali.

Dragi prijatelji, vlasnici i uredništvo “Vesti” vode do sada najtežu borbu da Srbi u dijaspori ne ostanu bez svog jedinog dnevnog glasila na maternjem jeziku. O tome nikad nismo govorili, ali protiv sebe smo od osnivanja imali razne političke i ekonomske interese, brojne mešetare i secikese, ali i one kojima je bilo u interesu da Srbi po svaku cenu izgube svoj identitet i ostanu bez svog lista.

Opširnije čitajte u sutrašnjem izdanju “Vesti”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here