Član Kriznog štaba: Mi smo za, ali…

TV Prva
1
ATAImages
Branislav Tiodorović

Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović ponovio da se medicinski deo štaba zalaže za kovid propusnice koje će važiti 24 sata.

On je izjavio da se ceo medicinski deo Kriznog štaba zalaže za uvođenje kovid propusnica koje bi važile 24 sata, ali istovremeno dodaje i da je odgovor na pitanje “da li je to realno” – nije.

Prema njegovim rečima, svi bi trebalo da budu svesni druge strane priče o kovid propusnicama koje važe 24 sata, a to je mogućnost provere sprovođenja takve mere, a to u u Srbiji, kako kaže dr Tiodorović nije moguće.

– Ako me pitate da li je realno – nije, jer ako nemate ni u Komunalnoj miliciji sve koji su vakcinisani, a niti ih imate dovoljno, ne može se to sprovesti. To bi značilo da imamo po jednog policajca za svakog građanina – istakao je Tiodorović.

On je podsetio da o tome ne odlučuje Krizni štab, niti njegov medicinski deo jer su oni savetodavno telo Vlade Republike Srbije.

Pohvalio je primer preduzeća “Stara planina”, koje od 1. januara uvodi kovid propusnice koje će važiti 24 sata, dodajući da kada bi bilo više takvih primera onda bi sve bilo mnogo lepše. Ali, ističe, nažalost to nije tako i sada će i đaci imati produžen zimski raspust.

– Kad bismo imali više takvih primera lakše bismo dočekali predstojeće novogodišnje i božićne praznike i zimski raspust. Ako se držimo svi svih mera, ako strožije ih poštujemo i kontrolišemo, svi zajedno čemo dati doprinos funkcionisanju tog sistema. Ako svi snosimo individualnu odgovornost, ako roditelji ne šalju decu sa temperaturom u školu, sigurno će nam biti lakše – naglasio je Tiodorović.

1 COMMENT

  1. Nemaju policajca po glavi stanovnika! ?Zakon je tu da se postuje, za sve. Kakav policajac po glavi stanovnika!? Zato i ima kriminala, korupcije,lopivluka na sve strane i radnika iz Linglonga, jer drzava ne radi svoj posao. Ako izvrsna vlast nije u stanju da sprovede vlast, onda je to anarhija i vlast treba da ode! Gospodo vratite plate, niste ispunili normu! Gospodo – napolje! Nemojte sedetu u Vetrenjaci i cekati kiriju! Halo, jel to tuzilastvo? Je l imate stan za izdavanje?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here