Tanjug
Zdravko Krivokapić

Predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić saopštio je da je podneo inicijativu za smenu potpredsednika Vlade Dritana Abazovića.

On je to objavio na svom Tviter nalogu.

– “U Skupštini Crne Gore podneo sam inicijativu za smenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru – napisao je Krivokapić.

Premijer je objavio i dokument u kojem se navodi da Vlada podnosi zahtev za sazivanje vanredne skupštinske sednice za 3. februar u 11 sati.

Poslanici Građanskog pokreta URA i opozicionih partija inicirali su glasanje o nepoverenju 42. Vladi Crne Gore

Kako se navodi u inicijativi koju je potpisao 31 poslanik, smatraju “jednim od osnovnih postulata savremene demokratije” da se Vladi proveri podrška u Parlamentu.

Održan protest protiv formiranja manjinske vlade

Ispred zgrade crnogorske Vlade sinoć je održan miran protest nekoliko stotina građana koji se protive inicijativi o formiranju manjinske vlade.

Učesnici protesta su se potom preselili ispred Skupštine Crne Gore, gde je saobraćaj bio blokiran.

Organizator skupa nije poznat, a među građanima su bili prisutni poslanici Demokrata i Ujedinjene Crne Gore i Prave Crne Gore, koji su poručili da se prekraja izborna volja građana.

Posle 40-ak minuta građani su se razišli.

1 COMMENT

  1. Krivokapicu da nijesi pozurio.Vi treba da shvatite da Narod većinski ne podržava Vasu Politiku koja je kao DPS_ a.Videcete na Izborima.Demokratski Front i URA ce imati više glasova nego Vi.Ti Krivokapicu da se zabijes u misju Rupu jer si svoje rekao kad si bio na Vlasti.Ovaj Nam je trebao da skine Mila ali nijesmo ni s njim posebno Srecno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here