Pexels

Muško-ženski odnosi su uvek intrigantni i od pamtiveka se raspravlja o ovoj temi. Ima muškaraca koji lakše pokazuju svoja osećanja i pored kojih se možete opustiti, ali ima i onih kojima je vrlo teško da pokažu tu emotivnu stranu, pa nikad ne znate na čemu ste.

Ako je verovati zvezdama, postoje četiri horoskopska znaka u kojima se najčešće rađaju muškarci koji su u međuljudskim odnosima prilično hladni. Naravno, uvek postoje izuzeci, a astrologija nas upozorava na veliku mogućnost da su ljudi sa navedenim osobinama pripadnici određenog znaka, i poručuju da budete na oprezu.

Vodolija

Vodolije imaju neverovatno dobro razvijene socijalne veštine. Zbog toga mogu bez problema delovati simpatično i pristupačno, ako tako žele. Ipak, ono čemu zaista teže je sopstveni mir, a kad osete kako je ta njihova potreba na bilo koji način “ugrožena”, upoznaćete njihovu manje lepu stranu – postaće hladni kao špricer.

Ovaj vodeni znak važi za najhladniji znak Zodijaka, sklon je promenama raspoloženja, sebičnom ponašanju i nespreman je na kompromise. Istovremeno je vizionar, zanimljiv i ako tako želi, silno zabavan zbog čega deluje privlačno uprkos svojoj ledenoj strani.

Strelac

Strelac može da bude obziran i ima sjajan smisao za humor. Na prvu loptu činiće se kao odlično društvo, uvek spreman za pustolovinu. Ipak, vremenom će Strelac otkriti manje simpatične crte svog karaktera, a to su nestrpljivost i nedostatak takta. Muškarci rođeni u ovom znaku reći će šta im je na umu bez obzira na tuđa osećanja.

Škorpija

Zanimljivo, ali u znaku Škorpije većinom se rađaju osobe koje imaju kvalitete da budu pravi prijatelji. Lojalni su, strastveni i sposobni za duboke emocije. Njihov je način smiren, a prilično lako izražavaju svoja osećanja, što sve zajedno deluje prilično dobro.

Ipak, posle nekog vremena, kad se Škorpija malo opusti, shvatićete da njihova sposobnost izražavanja emocija znači da će često izražavati i negativna osećanja i to neretko na prilično nasilan i grub način, zbog čega deluju hladnije od prosečne osobe.

Devica

Device imaju tendenciju da budu drage i lojalne, pa na prvu loptu deluju kao osobe sa kojima se sve lako može dogovoriti. Ipak, vremenom će na površinu isplivati njihova lošija strana, a to je da su strašno kritične prema svima oko sebe i sklone su da uvek izaberu ono što im se čini više praktično. Uz ovo, muškarci rođeni u znaku Device uvek će posao staviti na prvo mesto, zbog čega ćete misliti da su hladni.

Horoskopske preporuke i savete ne treba shvatati naročito ozbiljno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here