Sakramento Kingsi će poslednji meč u ovoj sezoni igrati protiv Los Anđeles Lejkersa u četvrtak, 13. avgusta od 19.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Franšiza iz glavnog grada Kalifornije izgubila je šanse da se nađe u plej-ofu, pa će tako uskoro napustiti popularni „mehur“ u „Diznijevom svetu“.

Ako se izuzme loš dan protiv Dalasa, u restartu sezone je u dresu Kingsa blistao Bogdan Bogdanović. Srpski reprezentativac je u meču sa Nju Orleansom ostvario rekord karijere sa 35 poena, 27 je ubacio Orlandu, a i sinoć je imao zapažen učinak u novom duelu sa Pelikansima.

Navijače Sakramenta, ali i ljubitelje košarke u Srbiji, zanima da li će Bogdanović nastaviti misiju u Kingsima. On će po završetku sezone postati ograničeno slobodan agent, pa će Kingsi morati da izjednače svaku eventualnu ponudu ako žele da ga zadrže. A ponuda će sigurno biti. Pominjala se Filadelfija, Šarlot, pa čak i LA Lejkersi.

– Ovde sam proveo sjajno vreme. Voleo bih da smo imali više uspeha kao tim, da smo ostvarili više pobeda. Bili smo blizu plej-ofa. Ne znam kada počinje ‘free agency’, sačekaću. Trenutno ne mislim o tome, rekao je Bogdanović nakon meča sa Nju Orleansom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here