Da li ćete kupiti Jelenin DVD o jogi za trudnice?

0

Jelena redovno upražnjava jogu, koja joj pomaže u trudnoći (verovatno protiv mučnina)
 

Budući da joj ova drevna veština pomaže u prvim mesecima trudnoće, ona se odlučila da to podeli sa celim svetom i savetuje žene kako da lakše podnesu trudnoću.

– Jelena je pre samo nekoliko dana sa Tviteru objavila fotografiju kako radi jogu. I Novak je takođe podlegao ovom trendu, pa neretko njih dvoje zajedno vežbaju. On je u potpunosti podržao njenu ideju da snimi DVD sa vežbama joge za trudnice – kaže naš izvor blizak paru.

 


Kako saznaje “Blic”, Jelena je u Beogradu saznala da je u drugom stanju. Ona je krajem februara na pregledu u jednoj privatnoj klinici saznala da će njih dvoje postati roditelji, a Novak je u to vreme igrao na turniru u Dubaiju. Kad je saznao lepu vest, nazdravio je sa prijateljom Viktorom Troickim, koji mu je prvi čestitao.

 

Jelena se i juče oglasila na Tviteru.

 

– Naša porodica će se povećati za jednog vrlo specijalnog člana ove godine. Širite ljubav, poručila je ona, a Novak je priznao da jedva čeka da vidi naslednika.

– Hvala na ljubavi i podršci. Ne možemo da dočekamo da vidimo malenog uskoro. I srećan 53. rođendan mom ocu, napisao je Đoković.

 

Uskršnja fotkica: Nole i Jeca
 

Kako se Novak oglasio na engleskom, nazivajući bebu “little one“, što u prevodu znači “maleni“, moguće je da će njegovo prvo dete biti sin. Ipak, njih dvoje ne žele da otkriju pol bebe, a još nisu odlučili gde će se Jelena poroditi.

 

Novak i Jelena uskoro će se venčati u Crnoj Gori, a vest o prinovi ubrzala je njihove pripreme za svadbeno veselje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here