Dritan Abazović, lider GP URA, koji sa tri poslanika koči rekonstrukciju vlade jer u njoj ne želi političare, već isključivo eksperte, kaže da njegova partija podržava Vladu Crne Gore i da će to nastaviti da čini.

Kao jedini političar u aktuelnoj vladi Abazović kaže “da nije korektno da građani Crne Gore budu taoci želje pojedinaca za funkcijama”.

Komentarišući uslovljavanje DF-a da neće podržati zakone vlade, ukolilko propadnu pregovori o rekonstrukciji vlade, Abazović je rekao da ne deli mišljenje da građani treba da budu taoci želje za funkcijama.

– Ako neko misli da treba da građane drži kao taoce, jer misli da treba da bude na funkciji, ja to mišljenje ne delim. Ne mislim da je to korektno. URA podržava vladu, nastaviće da je podržava, to nije sporno. Možemo li da je poboljšamo, možemo – rekao je Abazović.

Zanima ga, kaže, promena Tužilačkog saveta jer su obećali pravdu.

– Zanima me izglasavanje zakona o poreklu imovine, uz ove aktivnosti sektora bezbednosti. Ostalo, ko će šta da radi, kako ko vidi situaciju, verujte da nisam oko toga preokupiran – rekao je jedini političar u aktuelnoj vladi u kojoj je kao potpredsednik zadužen za koordinaciju bezbednosnih službi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here