pixabay.com

Podočnjaci ne muče samo „obične“ žene, i slavne dame imaju problemčiće sa njima i gotovo svako jutro bore se da ih uspešno prikriju ili bar smanje… Ponekad čak ni skupi kozmetički tretmani ne pomažu, jer protiv jutarnje natečenosti prosto nema leka.

Različiti serumi, kreme i korektori su u neseseru svakog od nas, a postoji i čitav dijapazon trikova koje rado koristimo kako bi kamuflirali tamne podočnjake, ali smo uvereni da za ovaj niste čuli.

Svetu su ga otkrile Kim Kardašijan i Sandra Bulok, a premda zvuči veoma bizarno, kažu da je i te kako efikasan. Naime, holivudska glumica priznala je da obožava da koristi kremu za hemoroide kako bi se „otarasila“ podočnjaka.

„Dugo nisam znala da krema protiv hemomorida može da se stavi i na podočnjake kako bi se smanjila natečenost. Kad sam je prvi put stavila bila sam oduševljena i od tad je često koristim“, priznala je Bulokova.

Takođe, poznato je da ovu kozmetičku caku primenjuje i slavna starleta, a to je otkrio njen šminker Mario Dedivanović.

„Ova krema zateže kožu. To je stvarno star trik. Smrdi užasno, ali daje rezultate“, rekao je Kimin šminker.

Stručnjaci tvrde da sastojci u ovoj kremi stežu krvne žile i smanjuju crvenilo, i uspešno se bore protiv podbulosti i otečenosti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime