EPA/Gerry Penny

Eden Azar nikako ne može da nađe sebe u Real Madridu. Od prelaska iz Čelsija transferu vrednom 115 miliona evra, Belgijanac igra na neprepoznatljivom nivou, kao da više nije isti igrač, i tako je već tri sezone. Od jednog od najboljih igrača sveta, došao je do toga da “greje klupu” ili tribine Santjago Bernabeua.

Real će sasvim sigurno želeti da ga se reši već na leto, kako bi se oslobodio njegove velike plate i ugovora koji ima do 2024. godine.

Već su se pojavile i glasine vezane za potencijalni transfer na leto, gde se navod da je Čelsi raspoložen da ga vrati. Mediji uveliko pišu u tome, a sada su dobili i dodatni materijal, pošto je Čelsi objavio na svom Instagramu fotografiju Azara u plavom dresu uz komentar “Briljantnost kroz godine. Koji vam je omiljeni momenat Edena Azara?”, a ovo je izazvalo mnoge reakcije.

Navijači su komentarisali da li je ovo upravo najava njegovog velikog povratka na Stamford Bridž. A pošto se retko dešava da veliki klubovi objavljuju fotografije drugih igrača, koliko god da su ostavili trag u njihovom klubu, ovo zaista može da deluje kao suptilna najava velikog transfera na leto.

Pomenutu objavu možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here