EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA
Zdravko Krivokapić

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je proverama utvrđeno da ne postoje konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju bezbednosti ćerki predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, koje žive u Beogradu.

S obzirom na to da je, kako se navodi, reč o štićenim ličnostima u Crnoj Gori, srpska policija preduzima mere njihovog obezbeđenja dok borave u Beogradu i sa ćerkama Krivokapića ima redovan telefonski kontakt.

– Srbija je bezbedna zemlja i policija je tu da brine o bezbednosti svakog građanina. Smatramo da je neozbiljno i tendenciozno da ukoliko se osećaju nebezbedno, ćerke crnogorskog premijera to prvo saopšte medijima, a da pritom ne obaveste policiju – stoji u saopštenju.

Navodi se i da se ćerke premijera Krivokapića do sada policiji nisu požalile da se osećaju ugroženo u Srbiji.

Napominju da je policija nakon verbalne note Ambasade Crne Gore u Beogradu, kojom je zatraženo preduzimanje mera na njihovoj bezbednosti, ponovo razgovaralo sa ćerkama crnogorskog premijera i policijskim službenikom Ministarstva unutrašnjih poslova Crne Gore.

– Niko od njih nije izneo konkretna saznanja o mogućem ugrožavanju njihove bezbednosti – ističe se u saopštenju.

Navode i da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, takođe, od nadležnih bezbednosnih službi zatražilo mišljenje i da je nakon provera konstatovano da ne postoje konkretna saznanja koja bi ukazala na mogućnost ugrožavanja njihove bezbednosti.

2 COMMENTS

    • i ja sam takvog misljenja, sta rade u drzavi genocidnog naroda. Nasa policija treba da stiti nas narod a ne trulez Crne Gore

  1. Stvarno sam se uzdrzavao o svih komentara znajuci sta ce biti reakcija, jedni ce reci proveo si storo pedeset godina u inostranstvu ili ti si Kraisnik srbin iz Kraine. Ma sta ti znas od srbstva ili gramatika ti je problem, sve to nije vazno spreman sa na kritike. Nikad nisam priznao ni sebi a komo li nekom drugom, da se stidim mog porjekla . Predpostavke ne dokazane da smo mi Kordunasi ili iz Hercegovine ili iz Crna Gore ,pored svih Milovih ponizenja ovo je naj gore. Krivokapicu crni sine, gdje ce ti dusa prodani jado cerke ti u Beogradu a ti srbe proglasi genocidnim narodom , da bi se udvorio kome i ljubio skute Kome. Ja pomisli pametan i ucen covjek cuda ce da stvoti da osvijetla obraz onima koji ga podrzase a vide jade sto uradi. Bruko stid te bilo.

  2. Ćeraj te izrode neka idu u srebrenicu kod majki u crnom neka one brinu o njima pošto su I’m od tate tražile genocid!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here